نشست فعالان و کنشگران جمعیت در مشهد برگزار شد سومین دوره «مدرسه عالی مادران» در مشهد آغازبه‌کار کرد درباره بی‌توجهی به مسائل بهداشتی در آرایشگاه‌ها | آرایشگاه­ یا زایشگاه­ بیماری! تردید بین فرزند و شغل، یکی از چالش‌های مادران شاغل اولین همایش چهارفرزندی‌ها در مشهد برگزار شد نقره ملی‌پوش مشهدی در رقابت‌های قهرمانی وزنه برداری جوانان جهان از دست رفت خطر استفاده از دستمال توالت! پادکست | الگوی زندگی با مادر ،کوک آن با دختر محدودیتی برای حضور زنان در مجلس شورای اسلامی وجود ندارد سلیمی: عزت نفس دختران با آموزش مهارت تقویت می‌شود | برای بانوان باید برنامه‌های سخت افزاری و نرم افزاری در مدیریت شهری ایجاد شود «نهاد خانواده» مورد توجه بانوان واقف در خراسان رضوی است سهم بانوان هنرمند خراسان رضوی از هنر‌های تجسمی استان چقدر است؟ خرید جهیزیه بر عهده مرد است یا زن؟ برگزاری کارگاه آموزشی زوجین «بهشت پنهان» در مشهد برگزاری دوره آموزشی زوجین در طرح «زندگی به سبک رضوی» در مشهد پدر؛ قهرمان جذاب زندگی دختر دبیرستان دخترانه نرجس خاتون در مشهد افتتاح شد تله تجمل | وقتی لوازم‌التحریر به عاملی برای رقابت تبدیل می‌شود میزان مشارکت والدین در نوشتن تکالیف بچه‌ها چقدر است؟ انتصاب دو مشاور زن برای معاونت علمی ریاست جمهوری
سرخط خبرها
طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۶۳۸۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
سوهان عسلی خوشمزه و مهمان‌پسند را با دستور خاص‌ ما درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سوهان عسلی از آبنبات‌های خاص و خوشمزه‌ای است که می‌توان در مهمانی‌ها و عصرانه‌ها، همراه با نوشیدنی‌های گرم سرو کرد. در ادامه آموزش تهیه سوهان عسلی با مغز‌های دلخواه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی مغزدار

شکر: ۱ پیمانه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
مغزیجات: به میزان دلخواه

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار

ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت می‌گذاریم؛ پس‌از گرم شدن ظرف، شکر، روغن و عسل را همزمان به ظرف اضافه می‌کنیم. دقت کنید که تا حل‌شدن شکر، مواد را هم نزنید.

در مرحله بعد، هنگامی که شکر کاملا حل شد، مواد را هم‌ می‌زنیم و مغزهای دلخواه خود را به مواد اضافه می‌کنیم؛ سپس به کمک قاشق مواد به‌دست‌آمده را داخل سینی یا قالب می‌ریزیم.

بعداز گذشت ده دقیقه، سوهان‌ها سفت می‌شوند و می‌تونیم آن‌ها را به‌راحتی از سینی جدا کنیم و داخل ظرف بچینیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.